Skip to content

Inici

 

ESTEFANÍA MARTÍNEZ GARCÍA

Procuradora dels Tribunals a Barcelona, Martorell, Sant Feliu de Llobregat, Vilanova i la Geltrú i  Vilafranca del Penedès.

Des d’EMartinezProcura ens encarreguem de la representació de les parts a tot tipus de procediments judicials y extrajudicials davant els tribunals y òrgans de l’ Administració als partits judicials de Barcelona, Martorell, Sant Feliu de Llobregat, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès.

Aquest despatx ofereix un servei integral de gestió processal de màxima qualitat a advocats i clients en general. La nostra prioritat es oferir una tramitació personalitzada dels procediments judicials i/o de les gestions d’assumptes de qualsevol altre ordre. Una gestió personalitzada, ràpida i eficaç de cada assumpte judicial, amb iniciativa pròpia en l’impuls processal dels assumptes, redacció i presentació d’escrits de tràmit.

(“…tramitació personalitzada, notificació diària i control estricte de terminis…”)

Realitzem notififacions diàries de les resolucions judicials als lletrats. Control estricte sobre terminis, assenyalaments i recordatoris. Tramitació d’oficis, manaments i exhorts. Publicació d’edictes i anuncis oficials al B.O.E. Gestions davant els registres de la propietat.

Despatx adaptat a les noves tecnologies.

Derechos reservados: emartinezprocura 2020

  • Siguenos en:

  • Estefania Martinez Garcia Procuradora en Twitter